Achtergrondinformatie Haier

Haier, een “WERELD”merk.

De naam Haier is in 165 landen bekend om de betrouwbare, goede en redelijk geprijsde airconditioners voor zakelijk en huishoudelijk gebruik. De ontwikkeling en productie verloopt met respect voor natuur en milieu.
Vandaag de dag is Haier internationaal bekend. In de laatste statistieken staat Haier op de 5de plaats van leveranciers van witgoed met het grootste wereldwijde marktaandeel in koelkasten. Op de lijst van meest gerespecteerde bedrijven, zoals die in 2002 door de "Financial Times" werd uitgegeven, staat Haier op de 1ste plaats.

Vanaf dit jaar is GAF nv. de hoofdverdeler van Haier airconditioners voor België en Luxemburg.
Sinds 2004 verdeelt GAF nv. het merk en zorgt daarbij voor een betrouwbare service. Dankzij een fabriek in Spanje, en een trainings- en voorraadcentrum in Italië, heeft Haier airconditioning ondertussen meer Europese kenmerken gekregen. De vooruitstrevende R410A DC- invertertechniek is de basis voor de single-split, multisplit en 2-pijps VRF systemen.

Energielabel A+ (volgens de nieuwste Europese norm)
Haier airconditoners met een uitstekend werkende digitale inverter compressor, een digitaal omkeercircuit en een permanente magnetische V-vorm rotor, verhogen het rendement aanzienlijk.
Haier toestellen met een A+-label verbruiken 25% minder dan toestellen met een A-label.
Haier gaat altijd voor de meest geavanceerde technieken om de leefomgeving te verbeteren.
De high-wall met een fluisterstille werking! Als u de “soft” functie inschakelt zal de binnenunit op een zeer laag geluidniveau werken: 24 dB! U hoort de unit bijna niet waardoor deze ideaal is voor slaapkamers en woonkamers.

Haier is een bedrijf dat door haar verbondenheid en technologie haar klanten altijd tot tevredenheid wil stemmen.

 

GAF nv. Vosveld 17A 2110 Wijnegem Tel: 03 644 26 44 info@gaf.be www.gaf.be